Ζηρια Φωτια - Φωτιά στην Αιγιάλεια: Με πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη ... - Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια.

Ζηρια Φωτια - Φωτιά στην Αιγιάλεια: Με πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη ... - Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια.. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια. Άνω ζήρια, καμάρων και λαμπίρι. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Η φωτιά βρίσκεται μέσα στην ζήρια με τους κατοίκουν να παρακολουθούν να καίγονται σπίτια, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Λίγο αργότερα η φωτιά πλησίασε στα σπίτια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Tην «έθαψε» σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας.

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια ...
Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια ... from i1.prth.gr
Πυρκαγιά φωτιά αχαία πυροσβεστική υπηρεσία ζήρια αχαίας. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Καπνοί πνίγουν την περιοχή μέχρι την ναύπακτο φωτο. Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από κατασκήνωση.

Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την.

Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών ζήρια και άνω ζήρια, ενώ στη συνέχεια έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός στο ύψος του δρέπανου. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική. Απομακρύνθηκαν 100 παιδιά από κατασκήνωση. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από κατασκήνωση. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια.

Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται. Απομακρύνθηκαν 100 παιδιά από κατασκήνωση. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Δορυφορικές εικόνες της πυρκαγιάς στη Ζήρια έως το Σάββατο ...
Δορυφορικές εικόνες της πυρκαγιάς στη Ζήρια έως το Σάββατο ... from www.meteo.gr
Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από κατασκήνωση. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας εκδηλώθηκε πριν λίγο. 17.05 στη ζήρια όπου ξεκίνησε η φωτιά, οι κάτοικοι μέσα στους πυκνούς καπνούς προσπαθούν να διασώσουν ό,τι απέμεινε ενώ πληροφορίες του protionline.gr κάνουν λόγο για εγκλωβισμό δύο. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω.

Πυρκαγιά φωτιά αχαία πυροσβεστική υπηρεσία ζήρια αχαίας.

Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Καπνοί πνίγουν την περιοχή μέχρι την ναύπακτο φωτο. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών ζήρια και άνω ζήρια, ενώ στη συνέχεια έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός στο ύψος του δρέπανου. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Πυρκαγιά φωτιά αχαία πυροσβεστική υπηρεσία ζήρια αχαίας. Εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται. Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω.

Πάτρα: Κλιμάκιο της ΔΑΕΕ στην Αιγιάλεια για την διερεύνηση ...
Πάτρα: Κλιμάκιο της ΔΑΕΕ στην Αιγιάλεια για την διερεύνηση ... from media.lawandorder.gr
Πυρκαγιά φωτιά αχαία πυροσβεστική υπηρεσία ζήρια αχαίας. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Tην «έθαψε» σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.

Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Άνω ζήρια, καμάρων και λαμπίρι. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Καπνοί πνίγουν την περιοχή μέχρι την ναύπακτο φωτο. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Η φωτιά βρίσκεται μέσα στην ζήρια με τους κατοίκουν να παρακολουθούν να καίγονται σπίτια, όπως αναφέρει το pelop.gr. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.